Over ons

Info fa. Majoor Bussum en haar producten

Wij importeren reeds sinds de jaren vijftig de Urad N2 zelfglanzende leercrême en sinds de jaren 90 de Wiro universele reinigingssteen ( ook wel zeepsteen, poetssteen, schoonmaaksteen, universal reiniger genoemd ) met de Wiro-reinigers.

Het zoeken naar en uiteindelijke vinden van deze producten is steeds gedaan vanuit de gedachte: “Wat vinden wijzelf ( zijnde een klant ) handig, gemakkelijk, is snel en heeft een hoge kwaliteit”.
Producten tevens geselecteerd op natuurlijke ingrediënten, hoogwaardige kwaliteit en toepassingsgemak.

Urad N2 is een duurzaam gemaakte zelfglanzende leercrême op basis van bijenwas en carnabau olie, die het leer reinigt en beschermt tegen uitdrogen en verkleuren.
Het onderhouden van leren artikelen Met Urad N2 is gebruiksvriendelijk, waarbij de crème alleen opgebracht en niet uitgewreven hoeft te worden. Urad trekt ook snel in het leer en is zuinig in gebruik.

Uitbreidingen van het assortiment hebben gedurende de afgelopen jaren plaatsgevonden tot nu een compleet eeronderhoudsmiddelen assortiment met een suede spray, drie complete onderhoudspakketten, een schoenfris spray, een waterproof spray, een nubuckcreme, een leerverzachter, een leerreinigende spray en speciale zooltjes voor in uw schoeisel ! Als laatste aanvulling in 2017 een kleur leerverf van Urad, in kleuren donker- en lichtbruin plus beige/maronne.

Wiro Reinigingssteen
, deze universele reiniger (reeds sinds 1948 vervaardigd) is toepasbaar op alle gladde oppervlakken waar ook vocht op mag komen.
De witte zeepsteen is gemaakt van zuivere groene zeep, pijpaarde en glycerine. Deze worden met plantaardige vetten samengeperst, gedroogd en vormen zo een harde zeepsteen. Deze zeepsteen is hierdoor zeer spaarzaam in het gebruik. Het middel is gifvrij, zuurvrij en fosfaatvrij !

Ook Wiro heeft nieuwe productentoegevoegd zoals Wiro Uni-Clean, een vloeibare reiniger met grapefruit geur, voor het reinigen van tapijt, meubelstof, vloeren en kleurecht textiel. Plus Wiro Onderhoudsolie voor hout, kunststof en metaal ( een olie met oppervlaktebescherming ) !

Dankzij onze jarenlange goede relatie met de fabrikanten in Italië en Duitsland, zijn wij voor beide productlijnen de importeur voor de Benelux, U.K. en Polen.
Samen met de fabrikanten streven wij er continue naar, de Urad & Wiro duurzaam, verantwoord te blijven produceren en aan te bieden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.Hetty

Hetty, is mede-eigenaar en al meer dan 20 jaar actief bij Majoor Bussum. Houdt zich naast de beursverkoop- activiteiten in Nederland, bezig met de administratieve/financiële aangelegenheden binnen de organisatie.Fulco Wolf

Fulco, mede-eigenaar en ruim 20 jaar actief bij Majoor Bussum. Houdt zich naast de verkoopactiviteiten groothandel binnen- en buitenland, bezig met de IT zaken binnen de organisatie (zoals de website en webshop, social media, e.d.).