Faq Manager

Urad & Wiro leercreme / ledercreme

Via onze deelname aan consumentenbeurzen door geheel Nederland, onze webshop, onze vestiging in Bussum of via onze verkoopadressen


Sfeervol Stoken
Spaarne 18
8253 PE Dronten
Nederland


Baderielaan
Nijverheidsweg 1
NH1613 DZ Grootebroek
Nederland


Tweetie – F.W.Staling,
Tufsteenstraat 35
8084 XT 't Harde
Nederland

Cleanshop Grafhorst
Dirkjekerkemaat 35
8277 AV Grafhorst
Nederland

Majoor Bussum
Nijverheidswerf 34
1402 BW Bussum NH
Nederland

Kozaan B.V.
Zaanweg 123
1521 DS Wormerveer
Nederland

Andrea’s Schoenmakerij
Osdorpplein 407
1068 EV Amsterdam
Nederland

Vendel Keukenarchitectuur
Damakkerweg 3-A
6731 DA Otterlo
Nederland


Verzenden, retourneren & Privacy

DHL pakketdienst

0-3 kg. zijn de kosten E.4,99

3-10kg zijn de kosten E.8,99

Bij 10kg of meer betaalt u DHL tarief

0-3 kg. zijn de kosten E.7,99

3-10kg zijn de kosten E.13,99

Bij 10kg of meer betaalt u DHL tarief

Bestelling bij ons binnen op maandag t/m.donderdag vóór 13.00 uur en vrijdag vóór 11.00, wordt nog diezelfde dag verwerkt en verzonden met DHL. Het pakket wordt dan de eerstkomende werkdag ( vrijdag besteld, dan mogelijk op zaterdag maar uiterlijk op maandag ) op het opgegeven adres aangeboden.

Indien je op het tijdstip van de eerste aanbieding van het pakket niet thuis was(zie briefje in uw bus), zal DHL het pakket een dag later nog een keer opnieuw aanbieden (dus 2 x in totaal-zie ook briefjes in de bus). Indien ook de 2e afleverpoging mislukt, zal het pakket 4 werkdagen op het DHL-depot worden aangehouden, waar men het dan met het in de brievenbus ontvangen briefje kan afhalen.
Het beste is om het DHL-telefoonnummer op het briefje zo spoedig mogelijk even te bellen om te overleggen en retournering aan ons dus ook onnodige vertragingen verder het liefst te voorkomen. Voor vragen of overleg? Bel ons dan even op 035-6918072.

Uiteraard kun je ook een ander afleveradres opgeven van familie, vrienden/vriendinnen of het werkadres. Geef dit duidelijk aan bij de bestelling, dan maken wij het overeenkomstig in orde.

De wettelijk voorgeschreven bedenktijd is sinds 13 Juni 2014 gesteld op 14 dagen vanaf ontvangst product.

Neem binnen de gestelde termijn contact met ons op via email info@majoorbussum.nl zodat u gemakkelijk via de mail de ontbinding van uw koop aan ons kunt melden, waarop u van ons z.s.m. een mailbevestiging van deze ontbinding tegemoet kunt zien. U kunt dan het product binnen de gestelde 14 dagen na ontvangst via pakketpost goed verpakt aan ons retourneren, echter zijn de verzendkosten voor het retourneren per pakketpost wel voor uw rekening en dient het product ongebruikt te zijn ! De retournering binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, dient indien van toepassing ook compleet te zijn gelijk u het heeft ontvangen, dus met alle erbij gekregen spons(en), e.d.
Zodra het product weer door ons is retour ontvangen in de juiste staat (zoals hierboven aangegeven), zullen wij u het door u betaalde bedrag terugbetalen op het door u opgegeven rekeningnummer.

Algemene info

Jazeker, ook voor particulieren. Wij adviseren u vooraf even te bellen (035-6918072) om te voorkomen dat u (door bv. beursdeelname) voor een dichte deur komt te staan

Spakenburgse Marktdagen - Spakenburg centrum (kraam tegenover braakliggend terrein aan de Kon.Wilhelminastraat) op 12/19/26 juli en 2/9 augustus

Bloem & Tuin                           -  Nuenen, Gulbergen  Op 21 t/m. 30 Juli 2017. Grootste buitenbeurs van de Benelux! Kraam 108 voor Urad & Wiro.
                                                                                                   Volg deze link voor verdere beursinfo.


Oud Veluwse Marktdagen   - Barneveld Langstraat(voor nr. 77 MS Mode) - 13/20/27 Juli en 20/27 Augustus(.wijzigingen voorbehouden)

Volg ons ook op facebook of twitter.
Op onze facebookpagina/MajoorBussum en ons twitter adres @KletsMajoorNL, houden wij u op de hoogte van evenementen

Via onze deelname aan consumentenbeurzen door geheel Nederland, onze webshop, onze vestiging in Bussum of via onze verkoopadressen


Sfeervol Stoken
Spaarne 18
8253 PE Dronten
Nederland


Baderielaan
Nijverheidsweg 1
NH1613 DZ Grootebroek
Nederland


Tweetie – F.W.Staling,
Tufsteenstraat 35
8084 XT 't Harde
Nederland

Cleanshop Grafhorst
Dirkjekerkemaat 35
8277 AV Grafhorst
Nederland

Majoor Bussum
Nijverheidswerf 34
1402 BW Bussum NH
Nederland

Kozaan B.V.
Zaanweg 123
1521 DS Wormerveer
Nederland

Andrea’s Schoenmakerij
Osdorpplein 407
1068 EV Amsterdam
Nederland

Vendel Keukenarchitectuur
Damakkerweg 3-A
6731 DA Otterlo
Nederland


Al onze in de webshop genoemde prijzen zijn in Euro,  inclusief BTW en u kunt kiezen uit de volgende betalingscondities:  -1- Via iDeal,   -2- Betaling op rekening,  -3- Via Paypal. 4. Mistercash (Bancontact) & 5. Sofort Banking. De laatste 2 zijn extra toegevoegd voor onze Belgische klanten!

Kamer van Koophandelnummer: 32024867 - BTW nummer:NL801632195B01 - IBAN: NL18INGB0674675533 - BIC: INGBNL2A


Tips

Urad N2 zelfglanzende leercrème

Het bevat minerale zouten om te reinigen, lanoline olie om het leer weer soepel te maken en de waterdichte kwaliteit van het leer te behouden. Tevens bevat Urad N2 carnauba-wax voor bescherming en glans. Urad N2 vlekt niet, het plakt niet bij toepassing zoals voorgeschreven dus slechts dun aanbrengen (less is best) en Urad N2 maakt niet vet!.

Je kunt Urad ledercreme / leercreme N2 op leren schoeisel zonder problemen 1 keer per week toepassen.
Wil je echter tussendoor en vaker het leer reinigen, dan kan dit gedaan worden met de Urad leershampoo!!.
Dit voorkomt een opbouw van laagjes bij te frequent gebruik van Urad N2 (of bij teveel crême-gebruik, hoe minder hoe beter), samen met Urad Leershampoo heb je zo een perfect leeronderhouds combinatie.

Leren jassen, –broeken, -tassen, -koffers, -witte loopschoenen, vinyl, hout, etc. kun je uiteraard ook prima onderhouden met Urad N2. Urad N2 is zeer geschikt voor glad afgewerkte en glanzende leersoorten.
Daarnaast maakt Urad N2 het leer waterafstotend (afhankelijk van het weer) voor ong. 1 a 2 weken). De lanoline voorkomt, dat de kleur van het leer snel vervaagt door haar verzorgende werking op het leer. Urad is niet giftig!

Urad N2 is NIET geschikt voor suède (gebruik dan de Urad Camoscio suède spray), zeemleer, lamsvel, varkensleer en andere zachte, poreuze leersoorten zoals schapen- en hertenleer.
Urad N2 droogt normaliter in enkele minuten in het leer, echter een zeer warme atmosfeer of dito zonnetje kan ervoor zorgen dat het niet geheel op zal drogen.
Desondanks zal het niet vlekken, maar voor het beste resultaat, adviseren wij u Urad N2 aan te brengen in een droge, koele omgeving.

Ter voorkoming van teveel Urad N2 op lastige plekken als bv. stiksel en in moeilijk bereikbare hoekjes van het leer, adviseren wij om zo weinig mogelijk Urad N2 te gebruiken en eerst te beginnen met het behandelen van de grotere oppervlakken van het te behandelen leer en daarna te eindigen met de moeilijk bereikbare plekken en het stiksel.

Basisadvies is om altijd zo weinig mogelijk Urad N2 op de spons te gebruiken, kortom doop de spons licht in de crème en schraap het teveel aan de spons zittende crème af aan de rand van de pot.
Wrijf de Urad N2 goed in en op grotere oppervlakken met ronde bewegingen aanbrengen.

Ontvangen tip voor behandeling van sterk uitgedroogd en stevig afgedragen leer:
Men geeft aan, dat het gebruik van 1 eetlepel van Urad kleurtoevoeging, met 1 eetlepel Urad N2 neutraal, gemengd in een pot Tenderly, sterk uitgedroogd en stevig afgedragen leer weer doet herleven. Na deze behandeling en ongeveer 1 uur erna (goed droog) behandelen met Urad Sahara en je zult het niet geloven !.


Urad N2 zelfglanzende leercrème in kleurtoevoegingen


Urad N2 zelfglanzende leercrème is ook verkrijgbaar in kleurtoevoegingen zoals zwart, donker- en lichtbruin, donkerblauw, rood, groen en wit.

De Urad N2 kleurtoevoegingen worden normaliter niet speciaal aanbevolen voor motorzetels en -zadels. Urad kleurtoevoegingen wrijf je er normaal niet af, behalve bij zware regenval.
Gebruik derhalve bv. zwart of donkerbruin op de laarzen voor een mooiere glans en kleur of voor het minder zichtbaar maken van beschadigingen in het leer dan bij gebruik van de neutrale N2 leercrème.
De kleurtoevoegingen houden beter op het leer dan bij reguliere schoenpoetskleurtjes en zijn veel gemakkelijk en sneller bij het aanbrengen.
De neutrale N2 leercrème haalt de originele kleur van het leer fantastisch op, maar indien je desondanks toch de kleurtoevoegingen wenst te gebruiken bij zadels, volg dan de aanwijzingen zoals is aangegeven bij Urad Tenderly en behandel het leer daarna (na goede droging) met Urad Sahara waterproof spray.

Zoals ook bij de Urad leercrème al wordt aangegeven, gebruikt je de Urad leershampoo voor het gemakkelijk en regelmatig reinigen van het leer.


Urad leershampoo is ook zeer geschikt om bv. kragen van jassen mee te reinigen, de onderkant van de pijpen van leren broeken en leren kappen.
Daarnaast goed toe te passen ter voorkoming van aanhechting van vuil, vetten van motor en de huid op het leer plus voorkomt de leershampoo het hard worden van het leer.
Ook als je geen onderhoudende, vocht inbrengende crème wenst te gebruiken maar alleen een goede en veilige leerreiniger, is Urad Leershampoo hetgeen je zoekt!


Urad Mr.Jojo vult op prima wijze de beschermende laag op het leer weer aan.
Het grote bestanddeel aan jojoba olie werkt uitstekend op de dikkere leersoorten!


Soorten zoals ook wordt gebruikt bij bv baseball-handschoenen, poefen, wax-coats, werkschoenen zoals bv.Caterpilar, paardenzadels, etc.


Urad Mr.Jojo kan men ook gebruiken in combinatie met de Urad N2 zelfglanzende leercrème. Urad Mr.Jojo reinigt niet, geeft minder glans, maar maakt langer waterafstotend en geeft extra onderhoud dieper in het leer.


Urad Mr.Jojo droogt snel geheel in het leer en laat geen plakkerig gevoel achter.
Normaal gebruikte oliën blijven plakkerig en trekken simpelweg niet in het leer maar blijven erop liggen, m.a.w. verzorgen het leer niet en houden het leer niet soepel. Urad Mr.Jojo doet dat wel!.
Daarnaast hoeft je ook geen dagen te wachten tot het in het leer is getrokken, want Urad Mr.Jojo neemt ook in de grotere oppervlakken hooguit 45 minuten om er goed in te trekken.


Advies:
De gebruiksaanwijzing van Urad Mr.Jojo is net als de Urad N2 zelfglanzende leercrème.
Breng een kleine hoeveelheid aan op de bijgeleverde spons en wrijf de Mr.Jojo in (met bijgeleverde spons) op dezelfde wijze als je bv. gewend bent met bodylotion!


Urad Oily / Nubuck crème in neutraal

Urad Oily ook wel Nubuckcrème genoemd is een ideaal, neutraal onderhoudsproduct voor al het Nubuck leer.

Speciaal voor Nubuck ook te gebruiken voor schoeisel van het type Timber of boot. Werkwijze net als de Urad N2 en de Urad Mr Jojo, aanbrengen met spons en laten indrogen. Kleurt eerst iets donker op en trekt later weer op in de eigen kleur. Samen met het apart verkrijgbare Urad Nubuck borsteltje een prima combinatie voor het zo nodige onderhoud van het Nubuck leer.


Urad Camoscio Suède Spray in neutraal en div. kleurentoevoegingen

Urad Camoscio Suède spray is een hoge kwaliteit-onderhouds spray voor je mooie suède leren attributen.

Gemakkelijk vanaf ong.20 a 25 cm. insprayen en in laten drogen, nadat je het meeste vuil van bv. het schoeisel hebt geborsteld. Urad Camoscio Suède spray is verkrijgbaar in neutraal, donker- en lichtbruin, zwart en donkerblauw. Je gekleurde suède schoeisel weer top in kleur met Urad Camoscio Suède spray!


Urad Sahara waterproof spray

Urad Sahara waterproof spray met teflon, is een waterproof product geproduceerd volgens industriële maatstaven en geschikt voor alle leersoorten, nubuck en/of suède plus vele andere materialen.

Haar waterproof eigenschappen blijven behouden tot een periode van ong. 6 maanden na aanbrengen.

Advies:
Spray vanaf 20 a 25 cm. op het materiaal in een goed geventileerde ruimte. Gebruik van een mondkapje wordt aangeraden.
Laat het behandelen materiaal indrogen voor 6 a 8 uur voordat je erop gaat zitten of het aanraakt. Er wordt tevens gezegd, dat Urad Sahara de kleur van het behandelde leer beschermt.