JUNI 2019

Geplaatst door fulco 05-06-2019 0 Reacties

Tijdens het Pinksterweekend op 8,9 en 10 juni 2019 zal Midwoud ondergedompeld worden in mysterieuze kleuren en geuren. Het verre Oosten met meer dan een miljard inwoners, zijn verscheidene culturen en eeuwenoude rijkdommen is sprookjesachtig mooi en overweldigend. De indrukwekkende schoonheid van de natuur en de drukte van de steden zijn grote contrasten voor ons in deze Westerse samenleving. Eeuwenoude tradities worden door religie in stand gehouden en de traditionele feesten met de bontgekleurde menigte zal voor veel mensen tot hun verbeelding spreken. Met dit Oosterse thema zal Tuinfair Midwoud dan ook weer zorgdragen voor een onvergetelijke ervaring voor de bezoeker.

Vandaar dat Urad Leercreme en WiroZeepsteen, de universele reinigingssteen sinds 1948 er niet op zal misstaan, dus van harte welkom aan onze kraam voor een leuke demonstratie van WiroZeepsteen.

Voor ultiem puur natuurlijk reinigen van al jouw gladde oppervlakken in en om het huis maar ook professioneel. Mocht je het liever met vloeibaar willen schoonmaken? Kijk dan eens naar de Wiro Uni-Clean! Nu tijdelijk bij de flacon van 500ml. super geconcentreerde Un-Clean (dus superzuinig:-) gratis een schuimflacon kado! Dat is voor nare vlekken op je bankstel, stoel of (be)kleding! Makkelijk wat schuim erop, uitwrijven en laten drogen is weg vlekken! Meer willen weten nu al? Kijk dan op www.majoorbussum.nl/webshop/wiro-reinigers/wiro-uni-clean-500-ml/

Laat uw reactie achter