JULI 2020

Geplaatst door fulco 09-04-2020 0 Reacties

Kom genieten en inspiratie opdoen!

Dit jaar bestaat Groenexpo Bloem & Tuin 27 jaar. Van 17 tot en met 26 juli nodigen we je uit om te komen genieten van een bijzonder programma boordevol tuininspiratie. Tijdens een wandeling door het prachtige natuurgebied Gulbergen kom je langs prachtige en bijzondere bloemen en planten en ontdek het laatste tuindesign, de allerlaatste tuintrends kunstobjecten en tuinornamenten. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke workshops en in contact komen met talloze specialisten op het gebied van bijvoorbeeld tuinarchitectuur. En ook dit jaar hebben we diverse internationale en nationale kwekers op Bloem & Tuin die hun kennis heel graag met u delen over alle bijzondere bloem- en plantsoorten. Even uitrusten doe je met een lekker hapje en drankje bij een van de sfeervolle eetkraampjes en gezellige zitjes die Groenexpo Bloem & Tuin rijk is. Kortom: de 27e editie van Groenexpo Bloem & Tuin biedt alle ingrediënten voor een heerlijk, ontspannen dagje uit!
Daarnaast werken we er hard aan Bloem & Tuin zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen in een rolstoel. Alle looppaden zijn namelijk bestrooid met speciale langere houtschaafsels. Met een elektrische rolstoel of scootmobiel is dit prima begaanbaar. Een handbewogen rolstoel heeft wat hulp nodig. Bij slecht weer vraag naar de actuele situatie.

Ook dit jaar zijn wij ook weer van de partij met WiroZeepsteen voor  het 100 % biologisch schoonmaken van uw kunststoffen tuinmeubelen, natuurstenen tafels en ornamenten. Lekker schoon en 100% natuurlijk reinigen, dat willen wij allemaal toch ?  ( ook Urad hebben wij mee, mocht u er vragen e.d. over hebben ).

Dus van harte welkom bij onze kraam voor een leuke en informatieve WiroZeepsteen demonstratie, zodat u ons en onze producten in een mooie ambiance kunt zien, ervaren en als u dat wilt ook kunt aanschaffen.

Ook onze vele enthousiaste gebruik(st)ers van WiroZeepsteen die vast deze mooie buitenbeurs willen bezoeken, heten wij van harte welkom en kijken er naar uit u weer te zien ! 


We hopen u te zien tussen 17 juli en 26 juli 2020. Dagelijks zijn wij open van 10:00 tot 18:00.Hetty & Fulco.

Laat uw reactie achter