Verzend en retourneer informatie

Verzenden

Verzending via DHL Pakketdienst.


Verzendkosten NL

0-3 kg.E.5,25 / 3-10kg.E.8,99 / 10kg of meer tarief DHL.


Verzendkosten BE

0-3 kg E.7,99 / 3-10 kg.E.13,99 / 10kg of meer tarief DHL.


Track & Trace DHL

https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/ontvangen/track-trace


Verzendsnelheid

Bestelling bij ons binnen op maandag t/m.donderdag vóór 13.00 uur en vrijdag vóór 11.00, wordt nog diezelfde dag verwerkt en verzonden met DHL. Het pakket wordt dan de eerstkomende werkdag ( vrijdag besteld, dan mogelijk op zaterdag maar uiterlijk op maandag ) op het opgegeven adres aangeboden.


Verzending, maar was niet thuis ?

Indien je op het tijdstip van de eerste aanbieding van het pakket niet thuis was(zie briefje in uw bus), zal DHL het pakket een dag later nog een keer opnieuw aanbieden (dus 2 x in totaal-zie ook briefjes in de bus). Indien ook de 2e afleverpoging mislukt, zal het pakket 4 werkdagen op het DHL-depot worden aangehouden, waar men het dan met het in de brievenbus ontvangen briefje kan afhalen.
Het beste is om het DHL-telefoonnummer op het briefje zo spoedig mogelijk even te bellen om te overleggen en retournering aan ons dus ook onnodige vertragingen verder het liefst te voorkomen. Voor vragen of overleg? Bel ons dan even op 035 - 69 18 072.


Verzending naar ander adres

Uiteraard kun je ook een ander afleveradres opgeven van familie, vrienden/vriendinnen of het werkadres. Geef dit duidelijk aan bij de bestelling, dan maken wij het overeenkomstig in orde.Retourneren


Retourneringsperiode

De wettelijk voorgeschreven bedenktijd is sinds 13 Juni 2014 gesteld op 14 dagen vanaf ontvangst product.


Retourneringsprocedure

Neem binnen de gestelde termijn contact met ons op via email info@majoorbussum.nl zodat u gemakkelijk via de mail de ontbinding van uw koop aan ons kunt melden, waarop u van ons z.s.m. een mailbevestiging van deze ontbinding tegemoet kunt zien. U kunt dan het product binnen de gestelde 14 dagen na ontvangst via pakketpost goed verpakt aan ons retourneren, echter zijn de verzendkosten voor het retourneren per pakketpost wel voor uw rekening en dient het product ongebruikt te zijn ! De retournering binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, dient indien van toepassing ook compleet te zijn gelijk u het heeft ontvangen, dus met alle erbij gekregen spons(en), e.d.
Zodra het product weer door ons is retour ontvangen in de juiste staat (zoals hierboven aangegeven), zullen wij u het door u betaalde bedrag terugbetalen op het door u opgegeven rekeningnummer.


Informatie over Majoor

Over firma Majoor en haar directieleden